Den eviga konflikten

Ni är två personer som visserligen älskar varandra men har helt olika intressen i livet – och bara en uteplats. Konflikten om vad nämnda plats ska användas till började nästan på en gång, och lösningen verkar vara lika långt borta nu som då. Vanligtvis slutar tvisten med att den ena av er ger med sig, och den andra får som hen vill. Då tänker du som älskar din partner säkert: Det måste ju finnas något som gör oss båda glada? Hur kan vi få till det så att min älskade kan få sin trädgård, och jag får behålla parkeringsplatsen för mitt fordon? Vi på JHL kan hjälpa till – kontakta oss för mer information!.

Organisera merabyggvaror

I en verkstad blir det ofta rörigt, och det är jobbigt att hålla koll på var alla verktyg ska vara. Men det finns också massor av tips och tricks som du kan använda dig av för att minimera utrymmet och maxa dess funktionalitet. Googla idéer på utdragningsbara skåp, lådor och bord för förvaring, som samtidigt skapar en ren och stor arbetsyta. På så sätt kan du kanske reducera det utrymme du behöver, och frigöra plats för din partner att odla sina växter på.

Vertikala trädgårdar

Utrymmesfrågan är ett stort problem världen över – men till stora problem finns smarta lösningar. En vertikal trädgård kräver mycket mindre markutrymme än en vanlig trädgård i och med att du drar nytta av höjden. I stället för att stå uppradade bredvid varandra hänger krukorna en och en från taket i olika fiffiga ordningar som är lika dekorativa som praktiska. Ställ krukorna stegvis – morötter och potatisar längst nere, paprikan i mitten och dillen längst upp. JHL i Tomelilla kan tillhandahålla det material som behövs, som:

〈 byggvaror
〈 jord
〈 gödsel
〈 fönster
〈 färg
〈 ogräsbekämpningsmedel

Den händigare av er kan ta hand om det tyngre arbetet, medan den andre kan ta hand om smådetaljerna. Prata med varandra om hur ni vill ha det, planera, dröm, och sätt fart. Det går faktiskt att göra olika saker i varandras sällskap. Gör det till ett familjeprojekt – genom att kombinera era olika intressen spenderar ni kvalitetstid tillsammans och bygger på något mycket viktigare: lyckan.